De balde durante 7 días. Para sempre cando importa.
Cada ligazón é de balde durante 7 días. Subscríbete para manter en liña as túas ligazóns importantes sen caducidade e recuperar as caducadas.
Free
Ligazóns ilimitadas que duran 7 días. Sen conta.
- Ligazóns ilimitadas
- Cada ligazón dura 7 días
- Ata 100 MB por subida
- Calquera tipo de ficheiro, varios ficheiros
- Copia, comparte e elimina as túas ligazóns
- Sube desde asistentes de IA e a API
Starter
Mantén en liña as túas ligazóns importantes.
- 10 ligazóns permanentes
- As ligazóns non caducan nunca
- Ata 1 GB por subida
- Recupera ligazóns caducadas
- Amplía calquera ligazón 7 días
- Nomes de ligazón personalizados
- Protección con contrasinal
- Substitúe os ficheiros dunha ligazón (mesma ligazón)
- Visualizacións + gráfico diario
- Ligazóns extra ilimitadas de 7 días
Pro
Para quen comparte a cotío.
- 100 ligazóns permanentes
- As ligazóns non caducan nunca
- Ata 5 GB por subida
- Recupera ligazóns caducadas
- Amplía calquera ligazón 7 días
- Nomes de ligazón personalizados
- Protección con contrasinal
- Substitúe os ficheiros dunha ligazón (mesma ligazón)
- Visualizacións + análise de orixes
- Ligazóns extra ilimitadas de 7 días
Empresas
Para equipos que comparten a grande escala.
- Número de ligazóns permanentes á medida
- Límites de subida personalizados
- Facturación e pagamento anual
- Calquera outra cousa: fala connosco
Que pasa despois de 7 días?
A ligazón caduca e os visitantes ven unha páxina amable de «caducada» en vez do teu ficheiro. Os ficheiros elimínanse definitivamente algo despois. Se te subscribes antes, podes recuperar a ligazón cun clic.
Subín sen conta. Podo conservar a ligazón igualmente?
Si. Despois de subir, dámosche unha ligazón secreta de xestión (e gardámola no navegador). Ábrea, rexístrate e subscríbete para manter a ligazón en liña.
E se supero o meu número de ligazóns permanentes?
As subidas novas serán ligazóns de 7 días ata que liberes unha praza ou melloras o plan. Ti escolles no panel que ligazóns usan as prazas permanentes.
E se cancelo ou baixo de plan?
Nada desaparece de golpe. As ligazóns que superen o novo límite pasan a ser de 7 días, e a conta atrás empeza o día no que cambias de plan.
Son seguras as subidas?
Os ficheiros gárdanse tal cal e nunca se executan nos nosos servidores. Os sitios web funcionan nun ambiente illado e todo o que non é seguro amosar no navegador ofrécese como descarga.